torsdag den 6. maj 2010

Her trænger til at blive luftet ud!

Jeg ved ikke, om du kender oplevelser. Mange mennesker sidder i et konferencerum Der bliver talt om mange vigtige ting, men luften begynder at bliver meget tung. Man er ikke længere så konstruktiv, man bliver lettere irriteret og synes egentligt, at man begynder at svede og lugte lidt. Reflektorisk holdes armene tættere ind til kroppen, men med stik modsatte effekt, som man måske havde håbet på. En personer træder ind og gør opmærksom på den tunge luft. Der luftes kortvarigt ud, men der bliver hurtigt lukket igen, for det trækker jo. Den ny tilkomne person har et "aktivitets-billede" med under armen, som han gerne vil have hængt op på vores fælles aktivitetsæg - men der hænger jo alle de andre i forvejen. Skal der tages noget ned, eller kan de andre rykkes sammen, så der lige bliver plads til et til. Ingen ønsker "deres" aktivitetsbillede fjernet, så der må ses efter om de andre kan rykkes tættere sammen. Da man begynder at flytte rundt, ser man pludselig, at der er kommet sorte rander rundt om billederne på vægen. Løsning er ikke god for nogen parter over hovedet.
Rummet trænger til, at alt bliver taget ud, der skal vaskes og males og så kan vi starte med at indrettet det påny med de "aktivitetsbilleder" vi nu ønsker at få sat op.
På mange måder tror jeg, at mange organisationer og ikke mindst kirker, trænger til en sådan "Church make over". Lad os med frimodighed kaste os ud i disse projekter.
Trygheden ligger i forandringerne.

Ingen kommentarer: